strand Ouddorp

Strand foto’s

Ouddorp strand

Ouddorp ligt op de kop van Goeree-Overflakkee en wordt omgeven door vele kilometers strand. Er zijn veel gratis en goed bereikbare parkeerplaatsen. Grote delen van het strand worden door de reddingsbrigade bewaakt. Het Ouddorpse strand is niet alleen geliefd bij zonaanbidders uit binnen- en buitenland, maar ook bij wind- en watersporters.

Op de vele fietspaden en landweggetjes kan de fietser genieten van fraaie vergezichten. Het karakteristieke landschap is heel afwisselend. De vele bankjes en picknicktafels dienen niet alleen om uit te rusten maar juist ook om te genieten van de omgeving. Her en der verspreid zijn diverse horecagelegenheden te vinden. Bij de VVV zijn diverse routes verkrijgbaar. Voor degenen die in groepsverband willen fietsen, worden regelmatig fietstochten georganiseerd.

De Kop van Goeree is een prachtig gebied met verschillende wandelmogelijkheden. Zoals een natuurgebied midden in dorp: De Kleistee. Via paaltjes en infoborden is het gehele gebied te verkennen. Ook op de Kabbelaarsbank en de Punt zijn paaltjesroute’s uitgezet.

Bij de VVV zijn verschillende wandelroutes verkrijgbaar, die de mooiste plekjes van Ouddorp zichtbaar maken die niet met de fiets bereikbaar zijn.Winkelstraatje Ouddorp heeft niet alleen strandgangers veel te bieden voor, maar ook liefhebbers van de pleziervaart. Aan beide kanten van Ouddorp (Noordzee en Grevelingen) kunnen boten te water worden gelaten. Watersporters zoals hengelaars, kanoers, zeilers en dergelijke maken er veel gebruik van.

Sfeerbeelden van het strand van Ouddorp:

Met mooi weer op het strand in Ouddorp
Met mooi weer op het strand in Ouddorp

 

Strand ter hoogte van paal 13...
Strand ter hoogte van paal 13…

 

Drukte op het strand...
Drukte op het strand…

 

Strand volleybal...
Strand volleybal…

 

Strand zeilraces...
Strand zeilraces…

 

Zonsondergang aan het strand...
Zonsondergang aan het strand…

Dieser Text ist auch verfügbar in: Holländisch, Englisch

Copyright © 2016 Trendstyle Webdesign All Rights Reserved.